Followers

Tuesday, September 20, 2011

Permata hati walid & mama (29 minggu)

Bismillahirrahmanirrahim..

Salam sejahtera buat pembaca blog yang setia datang berkunjung..sekalung ucapan terima kasih dr kami untuk semua.

Jumaat, 16 Sept 2011 baru2 ni, Qila berkesempatan untuk buat scan 3d/4d yang sangat2 kami nantikan..punyelah tak sabar Qila nak tunggu tarikh ni..berdebar pun ada..eheh..

Kami smpai dlm pukul 4.40pm..masa tu giliran yg ke-12. No Qila 16..Setiap orang dlm 25 minit katanya. Dlm pukul 5 lebih, nama Qila dipanggil....huh! dup dap dup dap....smbil melangkah masuk ke bilik dengan Encik Izu.

Setelah berborak2 smbil bersiap untuk scan, proses scan pun bermula..

Baby pulak macam tau2 je..die pun berdebar sama agaknye..tak berhenti beraksi. Smpaila kami nmpak apa yg dia buat kt dalam tu...(^___^)..

"Assalamualaikum anak walid dan mama...

bt ape tu sayang..?"

Terus dia buat muka manja2..kami jd pelik tengok..hehe

Muke yg ni lain dr gmbar2 yang lain..








* santainye anak mama ni..=))


*Alhamdulillah...atas ke'chubby'an pipinya..


"Saya dh mengantuklah walid..."



Qila tak jemu2 ulangtayang video ni..sebab nampak jelas muka baby..




Senyumanmu....(^__^)


Overall, Alhamdulillah..perkembangan baby sihat.
Syukur tidak terhingga bila melihat keadaan bayi yang mendiami rahimku berada dalam keadaan sihat & aktif..

Jutaan terima kasih ditujukan pd walid yang sangat bersabar melayan karenah mama sepanjang kehamilan ini..yg kadangkala menguji keimanannya.

Andai walid sedang membaca entri ini....
Mama mengambil kesempatan ini untuk memohon jutaan kemaafan atas segala kesilapan dn keterlanjuran yg disedari lebih2 lgi yang tidak disedari.
Semoga kemaafan ini blh membantu memudahkan proses bersalin nnt..

Dan dengan ini diisyhtiharkan baby ini akn ke dunia sebagai 'hero'..
Mohon doa dr semua agar segalanya berjalan lancar..
dan dipermudahkan...insyaAllah...(^_^)


Truly,