Followers

Friday, March 1, 2013

Faris dh setahun 3 bulan!




Faris dh setahun 3 bulan!

(post sebelum ini Faris dah 3 bulan)

Ya Allah...dh setahun mama tak menulis di sini..

Macam-macam perkara dah berkembang.

Alhamdulillah, bisnes Q Baby House pun semakin berjalan dgn lancar..
Terima kasih pada yang menyokong dan mendoakan kami.
Pada yang belum berkesempatan, jom ke link di atas..
jgn lupa LIKE tanda sokongan anda! Syukran..=)

Faris??
Faris pun sekarang dah nak berlari..melompat (walaupun sebelah kaki je)..
sgt suka membaca dgn bahasa tersendiri dan belajar ABC!
gigi..mama kira ada 7 nak masuk 8..
pandai sayang mama dgn walid - disertai bunyi wajib! "emmmuah!"
pandai mintak macam2..dgn mulut muncung.
daaann....sgt byk celotehnya sambil menunjuk ke sana sini..hehe


cuh..cuh..uuuu...
bas..bas..


Paling best, bila ke 'shopping complex'..
Mama dan Walid jalan di depan, Faris akan follow dgn kelajuan berbeza mengikut persekitaran. Kalau kt situ byk mainan, slow lah sikit..
kalau tak ada apa yg menarik...
laju je melangkah..takut tertinggal..(^__^)

Pesanan Mama & Walid untuk Faris...teruskan kesolehan kamu ye..sebab tak lama lagi Faris akan jd 'abang Faris'. Jadi contoh baik untuk adik.

Terima kasih sbb ingatkan mama..(^___^)
**Faris sajee je gigit ibu jari kaki depan2 Mama dan yg paling ketara, Faris sgt sukakan baby!! Sangat suka!


With love,

5 comments:

metaLIQUE said...

tak menarik, next...

Anonymous said...

Faris nak dapat adik? Mummy ni, dah pregnant berapa minggu? Wah, congrats ye

hajar said...

http://durratul-hikmah.blogspot.com

Lock Smith said...

Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates. Just saying thanks will not just be sufficient, for the fantasti c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates. Neppy Melange

Vanshanu Raj said...

combine facebook cover profile picture
prevent your smartphone from being hacked
Telegram messenger
ICMP Echo Requests