Followers

Sunday, June 29, 2008

wave100 warne biru gelap


KL-Seremban-Bahau-K.Rompin-Mersing-Kota Tinggi-JB

Hingga semalam, dah hampir 500km kami duk atas sit motor wave100 warne biru gelap tu.
Impian dah kesampaian untuk trip sejauh ni..kalau dulu jadi penumpang je, skrg izu sendiri yang jage handle, dan kadang-kadang qila tekan gear...hehe.
Kalau dulu sekadar dpt tengok je tatkala lalu tempat menarik, skrg dah blh berhenti dan alami sendiri...
Best.
kalau pun letih sikit, tapi hakikatnye letih tu tak terase sgt pun...sbb ade tempat sandar mase tengah menunggang.
Saling bersandar...heh, hikmah kawin awal...
Perjalanan masih berbaki kira-kira 300km (JB-KL).
Semoge wave100 warne biru gelap tu kekal sihat, walau pun tayar hampir pecah dek paku3inci semalam.
InsyaAllah.

0 comments: