Followers

Monday, October 27, 2008

Tanpa kata, Tetap cinta!










Salam, hehh...
dah lame sangat tak update...
Maaf ye...insyaAllah lepas final.
Salam Ramadhan & Syawal semua.

5 comments:

ana said...

salam.. b4 that, i'll intro myself..ana students uia jugak tapi uia kuantan.. first, jupe blog ni melalui kawan ana.. nak tanye kpd izu, sebagai lelaki, camne izu meyakinkan mak ayah izu nak kawen ni?? kalau ade care, boleh share.. yelah, kite sebagai lelaki, bile sudah sah je akad nikah, semua tanggungan di bawah kite.. ana buntu nak fikir care camne lagi untuk yakinkan parents..ana dah tatau nak wat camne lagi utk yakin kan parents utk kawen mase blaja ni.. wat mase ni, ana memang ade niaga cikit2.. duit memang dah cukup utk kawen, cume kebenaran parents tak dapat.. sebelah prempuan tak der masalah..tolong ekk..kalau peribadi sangat, tak per lah..

izuqila said...

Salam kembali.
InsyaAllah boleh...anta blh bg email kot..senang nak cite, tak yah censored2..
Situasi yg menarik. Maybe ada peluang. Tapi ana tak janji ana dapat solve problem anta. Lain orang lain situasi kan..i'll try my best.

ana said...

mr_cardiomz@yahoo.com

ana said...

thanks yea.. moga2 pertolongan izu dapat membantu ana.. mungkin salah satu sebab parents tak bagi sebab ana amik critical course (medic)..mak ana bimbang takut ana taleh carry course jea..

izuqila said...

ok..dh hantar email..harap dpt respon balik nanti yea..