Followers

Monday, August 15, 2011

my 24th birthday - 26 July 2011



Bismillah..

Alhamdulillah, Allah masih lagi memberi Qila kesempatan untuk merasai nikmat2 di dunia dan menyediakan diri untuk bekalan-bekalan yang akn dibawa 'ke sana'. Sekejap je rasa dua puluh empat tahun itu berlalu...dh hmpir suku abad dah.

Malangnya, 26 Julai yang jatuh pada hr Selasa tu tidak diisytiharkan sebagai cuti umum..hehe..ofkoslah..

Maka pada siang harinya bekerjalah pasangan suami isteri ini seperti biasa..Setelah habis waktu kerja, tekak Qila ini rasa ingin menelan nasi lemak Mali la, yg terletak di Danau Kota.

Nasi Lemak dan char kuey tiaw kt sini mmg marvellous!

Tanpa melengahkan masa, kami pun bergerak ke sana. Teringat pulak pd si Jannah yang nak ikut katanya.. hem, best2..makan ramai2, seronok sikit. (xla ramai pun..bertiga je..)

Dari UniKL, BMI kami terus ke Mali. 3 nasi lemak telur mata di'order'. Disulam pulak dgn teh tarik...

Uisshh..terliur rasa time2 puasa ni..hehe..

Klu tak pndai pilih time nak datang, kenalah beratur sikit.

Sementara menunggu encik Iju memesan makanan, Qila dn Jannah a.k.a Jai pun sibuk berposing2. Jai kata belum ada gmbr ibu mgndung ni lg. Qila pun rasa macam inilah 1st time Qila bergmbar time pregnant..

Yang si Jai ni, lepas je amik gmbar, laju je upload ke facebook dr hp die..
teknologi dh moden kn..


Cek ada lada ke tak kt celah gigi..

Jannah


Encik Iju yang sudah kenyang



Hadiah besday dr Jai..tp untuk baby
Terima Kasih Jai..(^_^)

7 comments:

=*NuRo0L* = said...

sama2kasih mama... baby Izz nanti dah kuar, jadi anak yg soleh ya.. aunty jai akan syg Izz mcm anak aunty sendiri..

HatiNanSuci said...

Wah izu..kedai hari tu ek... abgde mcm nak ajak kakde n irfan dtg rasa makan kat sana... teringat-ingat lagi... nnti ada kelapangan buleh le dtg ek....

izuqila said...

Jannah:
insyaAllah...soleh dan musleh..(^_^)
dn trima kasih krn menyayanginya sepenuh hati..wpun dia belum muncul lg di dunia..

izuqila said...

Abg De:
Haah, kedai yg tu la..blhla nnt bile kak de ngn irfan dtg,kte g mkn sane lg..
rojer je..=))

Senyumlah Selapangnya said...

Assalamualaikum.

Awalnya hanya terclick blog ni, bila dilihat entri ini, terus nak ucap salam ukhwah sebab tarikh lahir kita sama,mungkin beza tahun.Allah temukan dgn cara ini Salam ukhwah akak, May Allah bless you.Moga dapat anak soleh/ah.Amin
=)

izuqila said...

Senyumlah Selapangnya:

hemmm....(^_^)
terima kasih atas doa..
Semoga Allah merahmati kamu juga..=))

Lock Smith said...

Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates. Just saying thanks will not just be sufficient, for the fantasti c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates. Core spun Melange