Followers

Wednesday, March 10, 2010

Minggu-minggu terakhir



Sedar tak sedar, minggu ini dah 2nd last week utk sem 2 2009/2010..sekejap je dh smpai ke penghujung semester. Minggu depan dh start final exam exam utk subject2 yg decentralized...

Tapi Qila masih lg sibuk dgn tugasan2 yg perlu diselesaikan sebelum tamatnye semester ni..
Semoga Allah terus mmberi 'nikmat' sihat utk kita semua..

Esok ade 2nd midterm Ma'ayir Naqd..
dn mungkin akan ade presentation skali..
nmpak gayanya tak sempat jugak la nk hantar assignment I'jaz Sunnah esok...

Bila settle je 3 bnda ni, maka tamatlah tugasan2 yg mmbabitkn penulisan dan bacaan berat..hehe..
Yg tinggal hanya mghabiskan tasmi' surah Yusuf dan project Khat sem ni..yg sampai saat ni, belum dapat ilham lg nk bt project ape..tak sempat nk fikir..hehe..(alasan yg agak tak logik..huhu)

InsyaAllah esok petang pulak, kami akan bertolak balik ke Johor..membawa bersama bkal pengantin (abg qila) ke rumah..Doakanla keselamatan perjalanan kami esok..

Dan akhirnya..sebelum mak minta dn tanya, qila sertakan jadual final exam qila utk semester ni:
20 Mac:
9am - I'jaz Sunnah

23 Mac :
9am - Mabadi' Taamul maas Sunnah

24 Mac :
9am - Bahasa Melayu Kerjaya

4 April :
3pm - Intro to Sociology

8 April:
9am - Quranic & Prophetic Texts
3pm - Ma'ayir Naqd Sunnah

0 comments: