Followers

Tuesday, September 20, 2011

Permata hati walid & mama (29 minggu)

Bismillahirrahmanirrahim..

Salam sejahtera buat pembaca blog yang setia datang berkunjung..sekalung ucapan terima kasih dr kami untuk semua.

Jumaat, 16 Sept 2011 baru2 ni, Qila berkesempatan untuk buat scan 3d/4d yang sangat2 kami nantikan..punyelah tak sabar Qila nak tunggu tarikh ni..berdebar pun ada..eheh..

Kami smpai dlm pukul 4.40pm..masa tu giliran yg ke-12. No Qila 16..Setiap orang dlm 25 minit katanya. Dlm pukul 5 lebih, nama Qila dipanggil....huh! dup dap dup dap....smbil melangkah masuk ke bilik dengan Encik Izu.

Setelah berborak2 smbil bersiap untuk scan, proses scan pun bermula..

Baby pulak macam tau2 je..die pun berdebar sama agaknye..tak berhenti beraksi. Smpaila kami nmpak apa yg dia buat kt dalam tu...(^___^)..

"Assalamualaikum anak walid dan mama...

bt ape tu sayang..?"

Terus dia buat muka manja2..kami jd pelik tengok..hehe

Muke yg ni lain dr gmbar2 yang lain..








* santainye anak mama ni..=))


*Alhamdulillah...atas ke'chubby'an pipinya..


"Saya dh mengantuklah walid..."



Qila tak jemu2 ulangtayang video ni..sebab nampak jelas muka baby..




Senyumanmu....(^__^)


Overall, Alhamdulillah..perkembangan baby sihat.
Syukur tidak terhingga bila melihat keadaan bayi yang mendiami rahimku berada dalam keadaan sihat & aktif..

Jutaan terima kasih ditujukan pd walid yang sangat bersabar melayan karenah mama sepanjang kehamilan ini..yg kadangkala menguji keimanannya.

Andai walid sedang membaca entri ini....
Mama mengambil kesempatan ini untuk memohon jutaan kemaafan atas segala kesilapan dn keterlanjuran yg disedari lebih2 lgi yang tidak disedari.
Semoga kemaafan ini blh membantu memudahkan proses bersalin nnt..

Dan dengan ini diisyhtiharkan baby ini akn ke dunia sebagai 'hero'..
Mohon doa dr semua agar segalanya berjalan lancar..
dan dipermudahkan...insyaAllah...(^_^)


Truly,

5 comments:

muna khaider said...

bestnye qila.. moga urusan dipermudahkan segalanya :)

apa tips nak dpt baby boy eh? huhu

=*NuRo0L* = said...

Alhamdulillah Baby sihat.. Aunty jai tak sabar nak jumpa baby... kamu dok elok2 ye.. tiba masa nanti kita jumpa.. Love dari Aunty.. muah..(ceh mcm la baby dengar..)

izuqila said...

qila-muna khaider:
i.Allah..ameenn..terima kasih..=)

muna nk baby boy ke? hehe...terus terang kitrg xmengharap apa2 jantina pun utk yg 1st ni..

dapat tahu pregnant, dah cukup menggembirakan sgt dh!..

kebetulan je dpt baby boy..=)

izuqila said...

jannah:

alhamdulillah...moga xde berita2 yg tidak enak smpai hri bersalin nnt..=)

salam sayang dr aunty jannah akan mama smpaikan pd baby..(^_^)

Lock Smith said...

Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates. Just saying thanks will not just be sufficient, for the fantasti c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates. Slub injected Melange