Followers

Sunday, July 5, 2009

Jom bersihkan rumah DIA!

Alhamdulillah..ni design terbaru yang sempat disiapkan dlm masa 6jam..agak perit utk siapkan design ni sebab job dpt malam, tapi nak pagi esoknya..maka izu pun pulun la dr pkul 3pg..sampai 9pg..tu pun rasa macam tak puas hati lagi dgn warna & susunan design ni..maklum la..belum sampai tahap professional designer lg..photoshop pun blajar sendiri2 je..hehe..

Kenapa start pkul 3pg?? hee..mlm tu, izu&qila kemas rumah..susun balik kedudukan perabot dlm rumah..asalnye nak bawak keluar PC izu ke ruang tamu je..tp disebabkan nak bg sesuai dengan tuntutan ruang (rumah sempit..), terpaksa la ubah barang2 lain skali..PC izu dh hidup balik selepas lebih 3bulan cuti sakit..hard disk eksiden...nasib baik Opie(abang qila&masih single) ade hard disk yg dia tak guna..walaupun 40Gb je, tp dh lbh dr cukup untuk hidupkan balik desktop PC ni..izu letak 35Gb untuk C:\, dan 3Gb lebih utk D:\...tak cukup 40Gb eh??...biase la tu..hehe..nanti nak cari external HDD pulak..kalau ade duit lebey la.....uh.

Terlanjur dh kempen design kat atas tu, nak ajak skali la sape2 yg punya masa utk sama2 join program tersebut..banyak kebaikan yg Allah janjikan...itu semestinye.

0 comments: