Followers

Saturday, April 18, 2009

Mahalnya...


Salam.
Pagi qila keguguran kandungan tu izu ade paper 
Inter-Microeconomics. Izu tak pegi sbb nak hantar qila 
ke Hospital Selayang. 

Pagi semalam izu rujuk perkara tu ke G/Office 
Kulliyyah of Economics & Management Sciences 
(KENMS) dgn harapan akan ada satu special exam 
utk ganti paper yg tertinggal tu. Tapi kena bayar 
RM100 la pulak..AnR minta katanya. Bayar masa 
nak register semester 3 nanti.

Tak tau lagi nak respon apa...huh!

1 comments:

pharouque said...

innalillahi wa inna ilahi raaji'un.
korang berdua banyak2 sabar la ek.
qila dah ok?

أسأل الله العظيم رب العرش العظيم أن يشفيها، آمين

pasal fee special exam tu, jangan redha je, cube appeal nanti.
then,pasal soklan, try tgk question paper time final aritu sebab slalunya soklan special exam tu lebih kurang je ngan soklan final, insyaALLAH. from : INA