Followers

Saturday, July 12, 2008

Beli jajan...

selamat bertandang...
malam ni kami hinggap kat cc batu cave, name cc ni...hmm, malas nak kuar tinguk. slalu jugak la dtg sini. Tengah syok2 meluncur internet, Abg Saifullah telefon. Pc rosak katenye. Minta tolong izu tengokkan. Tak de la pandai sangat. Setakat nak repair dan format, boley la...

Semalam, dah settled satu dari 3projects. Tag program 'Trip to Orphanage'. Kwn qila yg tempah, Sharifah namenye. Tak mahal, singgit satu tag. Tu harge special utk kertas keras yang kami guna. Sepatutnye RM1.20/tag. Semoga yang berkenaan berpuas hati dgn service kami! =)


Siang tadi patutnye kami hadir ke 'Konvensyen Mahasiswa' anjuran PKPIM dan Dewan Bahasa (kalau tak silap), tapi bile boring tengok kadaan rumah, kami amik keputusan untuk kemas rumah. Rumah ke?? haha. Boley la, tapi tak berbilik. Ruang tamu+dapur+bilik air je yang ade. Sebelum ni sewa rumah 2bilik. RM400/month. Tapi terasa besar pulak bile dibandingkan dgn penghuninya yang hanya 2 orang (bile la nak jd 3, keke..). Rumah sekarang RM250. Blh save skit..buat beli jajan!

0 comments: