Followers

Thursday, July 3, 2008

kungfu panda


Ptg td g rumah alang (abang izu no-3). Lepas tersesat lbh kurang 3km, akhirnye izu dpt recall jalan ke Tmn Nusantara, Gelang Patah, JB itu...(pasal sebelum ni pernah pegi sekali je..). Sedang elok sampai, siri drama Ezora dimainkan kt TV3 - qila 'pelanggan setia' cite ni..hehe, jgn marah s-----g! (^-^)

Alang keje dekat Biro Bantuan Guaman (Syariah) kt JB sejak tahun lepas. Sape-sape yang ade masalah nikah&cerai blh la hubungi beliau kat cini.

duduk lbh kurang 3jam kami btolak pulang ke kulai. Kalau pegi tadi lalu highway, balik ni kami cube lalu 'lima kedai' (name tempat). Punye la gelap jalan tuh (sempat bace ayat kursi+4Qul, hehe)...tapi sebab nak jimat petrol (petrol mahal!), redah aje lah...bile dah sampai area Skudai jalan dah ok...SyukuUr!

Sampai rumah, layan Kungfu Panda (pinjam DVD Alang), layaaan...
Memang best citer ni...dan itulah tujuan sebenar penulisan ini dititipkan.
Nak tulis sinopsis dio panjang2 'maleh', sonang-sonang ekau tokan ajo kek sini ha.
..wassalam.

0 comments: