Followers

Wednesday, July 30, 2008

beratur bagai nak rak


Musolla Culture Activity Center,
hari ni...

Qila terlibat secara langsung dengan 'Wireless Registration for IIUM student'. Qila ajak izu join dulu, tp izu 'mengelak utk cari tekanan'.

Ramai.
Gawat.
Semua student yang ade laptop@notebook dan berminat nak dapat wireless connection berkumpul kat CAC ni...

Petang ni sesi yg ke2. Dianggarkan, setiap sesi melibatkan 2000 student. Anggaran jela... Tp pagi td tak ramai sangat. Mungkin deme(diorang) nak hadiri sesi petang kot...tu pasal la ramai tak terkate student tengah beratur skrg ni. Nak masuk CAC kene 'touch' matric card. Kalau tak 'valid' masuk barisan lain pulak. Pening. Izu jugak best lepak kat surau meluncur internet. Rileek jer...Ksian qila. huhu. Isteriku itu...Baik...nanti izu buat air milo ais, bawak kat die...

-pastu izu minum sendiri..haha...menyakat qila mmg best. Pastu die tekup muke dkt bantal busuk!

Laptop qila ni dah regist awal2 lg. Mase briefing committee dulu..
Rezeki kami.
Tak payah beratur bagai nak rak.

0 comments: