Followers

Monday, July 21, 2008

internet buat PC kami...

semalam....
Baihaqi, Atie & Naimah melawat kami kat 'kondo Changkat Setia' tu...
Bai & Atie ni bakal disatukan bulan 11 ni, kalau tak silapla...tak pun bulan 12...nanti konpem balik.
Tujuan lain mereka betamu ke 'kondo' ni adalah utk meninjau-nunjau rumah yg bakal mereka diami kelak...
Untuk makluman, Ikhwan&Yati pun duk kat sini jugak. Betul2 atas rumah kami(level3)...maknanya bermula semester depan bertambah lagi an IIU married couple di kondo warne oren nih...(sebenornye, ade a pair lagi IIU student duk kat sini, tapi tak kenal...)

Petang ni nak kene hantor balik maxis broadband ke petalingJaya. Berakhir zaman internet buat PC kami. Moga selamat pergi dan kembali...

0 comments: