Followers

Tuesday, July 1, 2008

result dah nak keluar!!..



ni 1st time qila menulis kt blog kami nie..sebelum ni qila cume duk sebelah dan me'ngomel+ mengkritik je ape yg hubby buat..hehe..blog bersame mestila citarasa bersame..xleh nak piiink je..(walau hakikatnye mmg qila nak blog ni warne pink pun) sbb PERKAHWINAN tu kn perkongsian hidup. Jadi sume bende kenelah kongsi bersama..kan..(^-^)v hubby qila suke warne hijau.qila suke sangat warne pink. Jd untuk berlaku adil, kami amik warne biru lah.biru pun ok gak..
huh, jam menunjukkan pkul 2.32am.. qila dan hubby masing2 mengadap laptop. layan internet..buat keje masing2. sambil diiringi muzik instrumental..layaan..

harini dah masuk 1july..menandakan result sem3 akn keluar beberapa jam lg.. hemm, mcm malas nak cek nnt. tp tula..klu tak cek, ternanti-nanti..penantian tu suatu penyiksaan. masalahnye takut nk tengok result..huhu.
alah,buat ape seksa diri. lame2 nnti tengok jgk result tue..em,kite tunggu jela pkul 6pm nnt..
buat sahabat2 yg nak tgk result, Selamat Tengok Result!!

1 comments:

hajarJazz said...

wawawaaah.. salam korang berdua.. balik kulai? kenape mcm penah dgr Kulai? mcm penah tinggal disitu.. oooo memang pun.. balik kulai tak dtg umah eh.. jemput2 la dtg.. tp hujung mggu je lah.take care korg berdua. Lame tak jumpe.. no contct pn saya dah bertukar... salamzz.. =)