Followers

Thursday, May 7, 2009

Hari ke3 semester pendek..

Hari ni izu je yg ade kelas. Qila rehat kat rumah je. Untuk sem ni, kelas qila hanya di sebelah malam sahaja. Tapi drpd ape yg berlaku semalam, mungkin qila akan drop subjek dan tak teruskan sem pendek ni. Biarlah qila rehat je dulu.

Malam semalam,
Qila ade kelas pukul 8-10 malam. Disebabkan izu kerja pukul6 ptg, izu hantar qila awal ke uia selain nak ikut program riadah PKPIM dekat Female Sport Complex sekitar pukul5. 

Sebelum masuk kelas tu qila mcm tak sedap badan, dan rasa sakit2 di bahagian perut. Habis kelas pukul 10 qila mengaduh lagi..sakit lagi katanye.

Nampaknye qila memang belum lg bersedia utk ikuti semester pendek ni. Biarlah qila rehat dulu. Sembuhkan ape yg belum sembuh tu.

2 comments:

dari~ummie said...

ada rezeki u all berdua nnti..kami doakan.. tapi, sangat terharu tengok janin yang baru 4 minggu tu(if i'm not mistaken)..

izuqila said...

hmm...2 la. insyaAllah..
terima kasih atas doa dr sahabat yg xputus2 mndoakan kami..