Followers

Wednesday, May 13, 2009

Buku best!

Macam orang gila.. Pelik tengok kawan izu baca buku tergelak-gelak. Izu tanye die, "ko kenape?, bace buku mcm orang tak betul..". "Buku ni klakar.." die jawab.

Lepas dia berhenti bace, izu amik buku tu. Ape benda la yg die gelakkan tadi..
Habis satu cerita izu gelak..habis satu cerita izu tersengih..ketawa..hihihi..kadang2 sampai mengilai.. Qila pulak yang pelik. "Ape kene la abang ni?..bace buku gelak-gelak..." qila tanye.
"Buku ni ha...klako.." izu jawab dengan loghat phg santai, menarik minat qila pulak utk bace buku tu..dan perkara yg sama berulang....

Buku ni memang menarik..kalau tak minat bahasa arab pun takpe. Ia tetap menarik. Khas buat anda yang tak minat dengan bahasa Arab. Yang kate bahasa Arab tu boring...

Harganya tak mahal pun, RM25 je utk isi yang sangat menarik dengan gambar2 penghidup cerita dan CD audio. Emailkan nama, no. telefon, alamat dan bukti pembayaran (no.rujukan online banking). Penghantaran percuma bagi yang berada di sekitar Ulu Klang, Gombak, Selayang & Kepong. Yang jauh pastinya bayaran pos (RM4) dikenakan.

Email : eyeqreativestudio@yahoo.com
>>164799055058 (Maybank) / 14162020221935 (BIMB) - Ahmad Hafizuddin Mohamad Ali
>>1223-0077081-52-2 (CIMB) - Ungku Aqila Ungku Yacob

P/s: Tak pun tinggalkan maklumat anda dekat ruangan komen post ni..(kalau nak la sbb tak sesuai pun sebenarnye..)

2 comments:

guntur said...

salam tuan blog

boleh bagi review sikit tak dalam buku ni

macam petik 1-2 cerita dalam buku tu

sekian

izuqila said...

Salam kembali..
Terima kasih atas perhatian saudara Guntur. InsyaAllah, nnti saya edit post saya.

*baru saja saya siapkan design banner yg ada kaitan dgn 'GUNTUR', yg setahu saya merupakan sebuah pesantren yg agak masyhur di Indonesia.